mikomazi Napisano 12 stycznia 2013 Napisano 12 stycznia 2013 witammam kolumny Tannoy M1. Jeden z głośników wysokotonowych nie działa, a nigdzie nie mogę kupić nowego.Pytanie:Jakie głośniki wysokotonowe możnaby wstawić do tych kolumn zamiast oryginalnych? (Oczywiście ze świadomością, że nie będzie to oryginalna jakość - chodzi mi o fachową radę co będzie najbardziej zbliżone do oryginału)Ktoś może podpowiedzieć?(domyślam się, że dla wielu to będzie świętokradztwo, ale chcę te kolumny przywrócić do życia po prostu - na moje potrzeby wystarczą).pozdrawiam,Michał Odpisz, cytując
zieluwid Napisano 12 stycznia 2013 Napisano 12 stycznia 2013 Witam.Tu masz oryginał, gdzieś wcześniej pisałeś, że w serwisie jest możliwa wymiana za 200 zł. Nie wiem, czy wymienią głośnik, czy tylko kopułkę, ale stawiam na to drugie. Tutaj możliwość kupna całego :http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-Tannoy-M...=item3ccc68da5f Odpisz, cytując
Recommended Posts