lisek516 Napisano 27 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2013 Witam!mam takie pytanie czy mozna zamiescic 2 inne głośniki w jednym subie jeden to mds08 20cm a drugi mac z zestawu mpx112 30cm jesli można to lepiej skrzynie zamknieta czy br? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 27 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2013 Można, ale skrzynia będzie musiała być zrobiona pod jeden głośnik, a drugi będzie miał nieodpowiednią objętość... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek516 Napisano 28 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 stycznia 2013 ale to jak oba razem nie podłacze bo nie rozumie niestety . chciałem aby jeden i drugi był zasilany jednym subem bo akurat takie głosniki mam kurcze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 29 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2013 Jak nie rozumiesz to się lepiej za to nie bierz... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek516 Napisano 29 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2013 kazdy sie "cwaniaku" kiedys uczył o czyms... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 29 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2013 Uczy się "cwaniaku" z literatury, a nie pytając czy się da... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts