tomo2005 Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 lutego 2013 Witam,nie wiem, czy to odpowiednie miejsce, ale pomyślałem, że może Wy mi pomożecie. Otóż od kilku dni mam problem. Podczas słuchania muzyki, czy oglądania filmu, czy grania co jakiś czas dźwięk tak jakby strzela, słychać takie pyknięcie. Pojawia się to nieregularnie. Mój sprzęt to karta audiotrak prodigy cube oraz słuchawki creative aurvana live. Jednak wydaje mi się, że to nie wina karty, ani słuchawek, ponieważ strzelanie występuje tylko gdy kartę mam podpiętą do komputera stacjonarnego. Testowałem kartę na laptopie i nie było tego problemu. Co może być przyczyną? Dodam, że kilka dni wcześniej było dobrze.Proszę o pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo2005 Napisano 11 lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2013 Odświeżam.Do zamknięcia, problem rozwiązany. Pomogli mi na innym forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts