HashMan Napisano 24 lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 lutego 2013 Witam chciałem sie doradzić jaki na chwile obecną polecacie amplituner i subwoofer do tego zestawu kolumn Rubicon RP-26 (Fronty 2x135W). Pomieszczenie 30m2 (prostokąt) (powierzchnia odsłuchu 4,5x4,5)Kino głównie do oglądania filmów, rzadko kiedy muzyki. Jako że posiadam iPhona, chciałbym aby ampli współpracował z urządzeniami apple. specjalnie nie podaje progów cenowych, ponieważ nie ukrywam, że szukam sprzętu używanego. Śmiało wrzucajcie aukcje z allegro, bo nieraz nie ma na co czekać tylko kupic jak jest okazja.Mam nadzieje ze temat się troche rozwinie i będę mógł na bierząco odpowiadać oraz zadawać kolejne pytania. W załączniku zdjęcie pomieszczenie poglądowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HashMan Napisano 3 marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 marca 2013 czy mogę liczyć na jakies sugestie ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkrs Napisano 7 marca 2013 Udostępnij Napisano 7 marca 2013 Jak sprzęt ma być do kina to możesz pomyśleć o amplitunerze Yamahy lub Denona.Subwoofer to może być tenJBL LOFT SP 150/230 w tym przedziale cenowym to naprawdę bardzo fajnie gra. Niski miękki bas. lubYamaha YST-SW102lubJamo sub 210 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HashMan Napisano 7 marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 marca 2013 Witam, zakupiłem używany aplituner PIONEER VSX-1019AH-K. Z subem musze się trochę powstrzymac ze względu na fundusze. Chciałem sie jednak dowiedzieć czy jest możliwość oglądania filmów 3d przy zakupie Blueray 3d?? tv to samsug serii 6100 z 3d. Proszę o porady jaki odtwarzacz kupic i jak podłączyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts