observe Napisano 25 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2008 szukam jakichś słuchawek do mp3. wiele osób mówi o tym, że zależy im na 'jakości dźwięku', ale z autopsji wiem, iż słucham muzyki tylko, gdy gdzieś idę i nie skupiam się na doznaniach. krótko mówiąc - wystarczą średniej jakości, estetycznie wyglądające i przede wszystkim duże (nie douszne, zauszne, dopupne etc.) cena w granicach przyzwoitości <200zł.pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszf Napisano 25 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2008 Najlepiej udaj się do sklepu gdzie możesz posłuchać dużej ilości słuchawek (np. Media Markt) i wybierz te które ci najbardziej odpowiadają, dobre są np. SENNHEISERy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito5 Napisano 28 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2008 Cytat szukam jakichś słuchawek do mp3. wiele osób mówi o tym, że zależy im na 'jakości dźwięku', ale z autopsji wiem, iż słucham muzyki tylko, gdy gdzieś idę i nie skupiam się na doznaniach. krótko mówiąc - wystarczą średniej jakości, estetycznie wyglądające i przede wszystkim duże (nie douszne, zauszne, dopupne etc.) cena w granicach przyzwoitości <200zł.pzdr Cześć,polecam BOSE TriPort In Ear - cena to ok. 95-100 $. Swoje kupiłem w USA, przy aktualnym kursie dolara są o połowę tańsze niz w Polsce.Dźwięk idealny, w zestawie 3 wielkości nakładek silikonowych, opakowanie na słuchawki. jack pozłacany.Ze wszystkich słuchawek dousznych jakie miałem, te dają najlepszy dźwięk - słucham głównie z IPod -em Nano 3 generacji.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 30 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2008 Chcesz duze suchawki nauszne do odtwarzacza mp3? Nie wiem czy to dobry pomysl. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 3 lutego 2008 Udostępnij Napisano 3 lutego 2008 A co w tym dziwnego jakich słuchawek się używa. Mam kilka słuchawek i do odtwarzacza MP3 podłączam również wielki słuchawki GRADO SR-60. W niczym mi to nie przeszkadza pod warunkiem, że nie zapomnę się i nie wyjdę z nimi w teren Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts