observe Napisano 25 stycznia 2008 Napisano 25 stycznia 2008 szukam jakichś słuchawek do mp3. wiele osób mówi o tym, że zależy im na 'jakości dźwięku', ale z autopsji wiem, iż słucham muzyki tylko, gdy gdzieś idę i nie skupiam się na doznaniach. krótko mówiąc - wystarczą średniej jakości, estetycznie wyglądające i przede wszystkim duże (nie douszne, zauszne, dopupne etc.) cena w granicach przyzwoitości <200zł.pzdr Odpisz, cytując
lukaszf Napisano 25 stycznia 2008 Napisano 25 stycznia 2008 Najlepiej udaj się do sklepu gdzie możesz posłuchać dużej ilości słuchawek (np. Media Markt) i wybierz te które ci najbardziej odpowiadają, dobre są np. SENNHEISERy. Odpisz, cytując
Wito5 Napisano 28 stycznia 2008 Napisano 28 stycznia 2008 Cytat szukam jakichś słuchawek do mp3. wiele osób mówi o tym, że zależy im na 'jakości dźwięku', ale z autopsji wiem, iż słucham muzyki tylko, gdy gdzieś idę i nie skupiam się na doznaniach. krótko mówiąc - wystarczą średniej jakości, estetycznie wyglądające i przede wszystkim duże (nie douszne, zauszne, dopupne etc.) cena w granicach przyzwoitości <200zł.pzdr Cześć,polecam BOSE TriPort In Ear - cena to ok. 95-100 $. Swoje kupiłem w USA, przy aktualnym kursie dolara są o połowę tańsze niz w Polsce.Dźwięk idealny, w zestawie 3 wielkości nakładek silikonowych, opakowanie na słuchawki. jack pozłacany.Ze wszystkich słuchawek dousznych jakie miałem, te dają najlepszy dźwięk - słucham głównie z IPod -em Nano 3 generacji.Pozdrawiam Odpisz, cytując
rafal735r Napisano 30 stycznia 2008 Napisano 30 stycznia 2008 Chcesz duze suchawki nauszne do odtwarzacza mp3? Nie wiem czy to dobry pomysl. Odpisz, cytując
Stanisława Napisano 3 lutego 2008 Napisano 3 lutego 2008 A co w tym dziwnego jakich słuchawek się używa. Mam kilka słuchawek i do odtwarzacza MP3 podłączam również wielki słuchawki GRADO SR-60. W niczym mi to nie przeszkadza pod warunkiem, że nie zapomnę się i nie wyjdę z nimi w teren Odpisz, cytując
Recommended Posts