Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
szukam jakichś słuchawek do mp3. wiele osób mówi o tym, że zależy im na 'jakości dźwięku', ale z autopsji wiem, iż słucham muzyki tylko, gdy gdzieś idę i nie skupiam się na doznaniach. krótko mówiąc - wystarczą średniej jakości, estetycznie wyglądające i przede wszystkim duże (nie douszne, zauszne, dopupne etc.) cena w granicach przyzwoitości <200zł.
pzdr
Napisano
Cytat

szukam jakichś słuchawek do mp3. wiele osób mówi o tym, że zależy im na 'jakości dźwięku', ale z autopsji wiem, iż słucham muzyki tylko, gdy gdzieś idę i nie skupiam się na doznaniach. krótko mówiąc - wystarczą średniej jakości, estetycznie wyglądające i przede wszystkim duże (nie douszne, zauszne, dopupne etc.) cena w granicach przyzwoitości <200zł.
pzdr

Cześć,
polecam BOSE TriPort In Ear - cena to ok. 95-100 $. Swoje kupiłem w USA, przy aktualnym kursie dolara są o połowę tańsze niz w Polsce.

Dźwięk idealny, w zestawie 3 wielkości nakładek silikonowych, opakowanie na słuchawki. jack pozłacany.

Ze wszystkich słuchawek dousznych jakie miałem, te dają najlepszy dźwięk - słucham głównie z IPod -em Nano 3 generacji.

Pozdrawiam
Napisano
A co w tym dziwnego jakich słuchawek się używa.
Mam kilka słuchawek i do odtwarzacza MP3 podłączam również wielki słuchawki GRADO SR-60. W niczym mi to nie przeszkadza pod warunkiem, że nie zapomnę się i nie wyjdę z nimi w teren icon_redface.gif