Dragono1313 Napisano 22 czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2013 Witam. Mam telefon HTC HD2 z androidem. Teraz, jako że zbliżają się moje urodziny myślę o nowych słuchawkach. Podobają mi się SONY MDR ZX600. Mam jednak problem, mianowicie bateria w moim telefonie nie wytrzymuje za długo. Jako że mają to być słuchawki "na dwór" to może to być spory problem. Czy opłaca się kupić SONY NWZ-B173F? Czy jest to dobre rozwiązanie i dobry odtwarzacz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homzik Napisano 22 czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2013 Ile masz gotówki na telefon i empetrójkę łącznie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragono1313 Napisano 22 czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2013 Telefon już mam, chcę kupić słuchawki + mp3 / same słuchawki. Budżet to ok 300 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homzik Napisano 22 czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2013 A lubisz aż tak dużo basu?Z mp3 to raczej Sandisk Sansa Clip+ albo Zip + karta microSD + oprogramowanie Rockbox. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragono1313 Napisano 23 czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 czerwca 2013 Czemu aż tak dużo basu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homzik Napisano 23 czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2013 Bo podałeś mocno basowe słuchawki Sony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragono1313 Napisano 23 czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 czerwca 2013 Doszedłem do wniosku, że tutaj źle zadałem pytanie. Stworzę nowy temat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SklepAudio Napisano 7 lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 lipca 2013 W takim razie sprecyzuj czego dokładnie szukasz i oczekujesz, czy mają to być słuchawki czy też odwtarzacz,bo można połaczyć jedno i drugie,no z tym że budżet na ten cel także powineineś mieć większy niż 300zł,takei są realia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaBBeat_pl Napisano 22 sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2013 Do tej kwoty polecam profesjonalne słuchawki ON. EARZ "Listen with the Legends" które znakomicie się tutaj sprawdzą,jakościowo sa o kalsę wyżje niż Sony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaBBeat_pl Napisano 22 sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2013 Do tej kwoty polecam profesjonalne słuchawki ON. EARZ "Listen with the Legends" które znakomicie się tutaj sprawdzą,jakościowo sa o kalsę wyżje niż Sony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts