p0p0 Napisano 15 lipca 2013 Udostępnij Napisano 15 lipca 2013 Witam,Właśnie sprzedałem swoją kartę Audiotrak Prodigy HD2 z wymienionymi OPAmp 3xLM4562NA, głównie dlatego, że zakupiłem suba z zestawu z2300 na potrzeby gier i filmów. Wiem że to nie jest sub do muzyki, ale czułbym się lepiej gdyby dźwięk nie szedł z integry. Główne głośniki to Solo7c.Zastanawiam się pomiędzy MAYA U5, na plus wejście słuchawkowe (HD555), jako takie granie, sterowniki, usb.. a Audiotrak ProDigy 7.1 HiFi na plus jakość dźwięku.Proszę o komentarze i porady.Podrawiam,Daniel Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f1anġel Napisano 20 lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 lipca 2013 Raczej Maya U5. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audiofile Napisano 23 lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 lipca 2013 Ja używałem swego czasu Audiotrak ProDigy 7.1 i jakość dźwięku naprawdę bardzo dobra. Trudno mi ocenić ten pierwszy sprzęt bo nie miałem z nim styczności. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poniatowski Napisano 26 lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 lipca 2013 Ja też polecam MAYA U5, z dobrymi słuchwkami dźwięk jest bombowy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość suman Napisano 13 sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2013 Hmm...pod sprawdzę. Ale chodzi mi o to czy wtyczki będą pasować icon_wink.gif W inspirkach mam 3 wtyczki zieloną pomarańczową i czarną(Przednie tylne i subek z centralką) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaBBeat_pl Napisano 22 sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2013 Szczerze mówiąc w kwestii wtyczek to nie wiem czy aby na pewno będa pasowac,natomiast sama karta- proponuje Audiotrak ProDigy 7.1 ponieważ sam posiadam i jestem bardzo zaodowlony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts