p0p0 Napisano 15 lipca 2013 Napisano 15 lipca 2013 Witam,Właśnie sprzedałem swoją kartę Audiotrak Prodigy HD2 z wymienionymi OPAmp 3xLM4562NA, głównie dlatego, że zakupiłem suba z zestawu z2300 na potrzeby gier i filmów. Wiem że to nie jest sub do muzyki, ale czułbym się lepiej gdyby dźwięk nie szedł z integry. Główne głośniki to Solo7c.Zastanawiam się pomiędzy MAYA U5, na plus wejście słuchawkowe (HD555), jako takie granie, sterowniki, usb.. a Audiotrak ProDigy 7.1 HiFi na plus jakość dźwięku.Proszę o komentarze i porady.Podrawiam,Daniel Odpisz, cytując
Audiofile Napisano 23 lipca 2013 Napisano 23 lipca 2013 Ja używałem swego czasu Audiotrak ProDigy 7.1 i jakość dźwięku naprawdę bardzo dobra. Trudno mi ocenić ten pierwszy sprzęt bo nie miałem z nim styczności. Odpisz, cytując
Poniatowski Napisano 26 lipca 2013 Napisano 26 lipca 2013 Ja też polecam MAYA U5, z dobrymi słuchwkami dźwięk jest bombowy Odpisz, cytując
Gość suman Napisano 13 sierpnia 2013 Napisano 13 sierpnia 2013 Hmm...pod sprawdzę. Ale chodzi mi o to czy wtyczki będą pasować icon_wink.gif W inspirkach mam 3 wtyczki zieloną pomarańczową i czarną(Przednie tylne i subek z centralką) Odpisz, cytując
RaBBeat_pl Napisano 22 sierpnia 2013 Napisano 22 sierpnia 2013 Szczerze mówiąc w kwestii wtyczek to nie wiem czy aby na pewno będa pasowac,natomiast sama karta- proponuje Audiotrak ProDigy 7.1 ponieważ sam posiadam i jestem bardzo zaodowlony. Odpisz, cytując
Recommended Posts