kubi7 Napisano 10 lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 lutego 2008 witamplanuje zakup osobnych klocków do mojego 1go KD. Ze wzg na ograniczone środki moj wybór padł na:- Yamaha RXV461 ( znalazłem za 922 )- Magnat Monitor 990 ( zestaw 5,0 udało sie znależć za 800 zł) lub Heco victa 500 ( tez zestaw 5,0 ale 600 zł więcej od MM)- odtwarzacz ( mam na razie byle jaki za 150 ) ale myśle w pzryszłości o Yamaha S661 ale nie koniecznie ( tylko czytałem kilka opinii że jest kiepski)To wszystko ma grać ( 60% muzyka a reszta wiadomo KD ) w pokoju 25 m2Zrecenzujcie prosze ten wybór i poradzcie co do odtwarzacza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasiad Napisano 13 lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 lutego 2008 Weź tą Yamahę i Kolumny Heco.DVD na razie zostaw stare-za jakiś czas dokupisz 661 na pewno stanieje.Kolumny są kluczowe dla odsłuchu i tu nie warto oszczędzać -sam na razie jadę na dvd za 150 zł.i daje radę.(muzyka 80 %).Z dvd poczekam może stanieje lub wejdzie coś nowego...zobaczymy!? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts