Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam,

jakiś czas temu zakupiłem powyższe słuchawki z zamiarem korzystania z nich przy pomocy komputera. Zaczyna mnie jednak drażnić konieczność taszczenia ze sobą laptopa do pracy i we wszystkie miejsca gdzie chcę posłuchać muzyki.

Mam dwa typy:

1. iPod touch 4G (podobno - obok iPoda Classic - najlepszy dźwięk). Cena około 300 - 700 złotych, używany, allegro.

2. Polecany w co drugim temacie przez Homzika (pozdrawiam! icon_wink.gif ) zestaw: Sandisk Sansa Clip+ + karta microSD 16/32 GB + oprogramowanie Rockbox + wzmacniacz FiiO E6 albo E11.

Jeśli chodzi o zmniejszenie mobilności odtwarzacza przez drugie urzadzenie w postaci wzmacniacza, to nie ma to dla mnie żadnego znaczenia. Będę słuchał muzyki w zasadzie w dwóch miejscach - w domu i w pracy.

Która opcja da mi lepszy dźwięk na moich słuchawkach?

Pozdrawiam i proszę o pomoc!
Napisano
No bo to dobry zestaw, tyle że obecnie chyba lepiej Zip zamiast Clip+, no i E06 to tańsza opcja, a do HD681 wystarczy. Chyba że dołożysz do FiiO E07K Andes, które będzie działać też z komputerem.