maspychalski@gmail.com Napisano 8 września 2013 Udostępnij Napisano 8 września 2013 Witam, Szukam gramofonu do zestawu stereo 2xjbl e80, amplitunera hk3390, który gra w dużym pokoju goscinnymJestem nowicjuszem w tej kwestii a chciałbym kupic jakiś sensowny sprzed do 1500 który bedzie swietnie współpracował z tym co juz mam, słucham zróżnicowanej muzyki, klasycznej, jazzu, house'u, czy polskiego rocka, w zależności od nastroju Dodam, ze chciałbym aby był to nowy gramofon, nie znam sie na tym na tyle aby kupować nowe wkładki paski itp, Proszę o poradę, Dzięki z góry, Mariusz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisdebowski Napisano 8 września 2013 Udostępnij Napisano 8 września 2013 witammam podobny sprzęt do twojego, słucham rocka i metalukupiłem keisyś na pixmania gramofon project carbon, kosztował 800 zł i był przecenony z 1300 złnie bawiłem się więc w używane i odświerzane techniscy tylko kupiłem nowydziała i gra bardzo fajniew razie pytań służę pomocą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts