koz Napisano 20 lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 lutego 2008 Witam. Posiadam bardzo stary amplituner Grundig Receiver RC 60. Niestety nie posiada on jednej gałki potencjometru i jednej nakładki na przełącznik (tak jak na zdjęciu). Chciałem się zapytać, czy można jeszcze gdzieś zdobyć w/w części ?Co sądzicie o tym sprzęcie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVIL Napisano 20 lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 lutego 2008 Cytat Chciałem się zapytać, czy można jeszcze gdzieś zdobyć w/w części ? Ze zdobyciem w/w części Możesz mieć problem. Ze względu na zaawansowany wiek i małą podaż w/w sprzętu na rynku wtórnym .Poszukaj na Allegro czasem ,można coś trafić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 25 lutego 2008 Udostępnij Napisano 25 lutego 2008 Możesz sprawdzić ofertę Dexona Wydaje mi się że mają jakieś gałki A poza tym sklep z częściami do sprzętu ,jeśli jest taki w Twoim mieście.Możesz np wymienić wszystkie gałki obok siebie wtedy by wyglądało że tak ma być. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 25 lutego 2008 Udostępnij Napisano 25 lutego 2008 Podobne gałki były w diorowskiej Elizabeth. Dla zgodności możesz wymienić wszystkie 4. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts