agraf Napisano 5 lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 lutego 2007 Witam wszystkich uzytkownikow. Mam problem, ktos mi zgubil gabki w sluchawkach, sa to zwykle suchaweczki typu ep - 480. Co prawda mozna uzywac ich bez ale sa wtedy troche nie wygodne i nie tlumia otoczenia. Czy jest mozliwosc zakupienia takich gabek w miare dobrej jakosci, bo znalazlem na allegro, ale boje sie ze przy zakladaniu polowa bedzie do wyrzucenia. http://allegro.pl/item162640441_gabki_do_s...bandridge_.html albo moze ktos ma i nie uzywa i chcialby sprzedac komplecik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlad Napisano 6 lutego 2007 Udostępnij Napisano 6 lutego 2007 To może porzuć słuchawki z gąbkami, które pewnie juz są wysłużone i kup sobie kanałowki bez gąbek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agraf Napisano 6 lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 2007 Zastanawialem sie nad tym, ale czy juz doroslem do dobrych sluchawek tylko ep630 Widze ze nikt z forumowiczow nie posiada wiedzy odnosnie gabek, trzeba w takim razie zalozyc buty i isc w miasto, bo te z allegro mnie nie przekonuja.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlad Napisano 6 lutego 2007 Udostępnij Napisano 6 lutego 2007 To może jak już się wybierzesz poszukać gąbek to uda Ci się gdzieś odsłuchać epek i może uznasz ze już dorosłeś, no chyba że będziesz szukać w kiosku ;P Powodzenia! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agraf Napisano 8 lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 lutego 2007 Niestety, nie udalo mi sie znalezc dobrych gabek, jak nie rozowe kolory, to tandetnie wykonane. Niby te gabki to maly detal, ale mysle, ze nie ma sensu kupowac szajsu. Chyba masz racje zlad, pora kupic nowe sluchawki i rozwijac swoje muzyczne gusta. Czekam na przelew i kupuje sobie ep-630, rozmawialem ze znajomym, ktory jest teraz na stypendium w niemczech i mowil, ze duzo sie oczytal o nich dobrego i sam je kupil i jest zadowolony, a ze wychowalismy sie razem to jest dla mnie najlepszym argumentem Dlaczego tak tu cicho na tym forum, rozumiem ze sesja jest, ale chyba nie wszyscy ja maja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefir Napisano 10 lutego 2007 Udostępnij Napisano 10 lutego 2007 Nie jest cicho tylko kameralnie 630 to bardzo dobry wybor, ale zastanow sie tez nad 635 ktore roznia sie tym od 630 ze sa nie w Y tylko w ksztalcie smyczy. Zreszta znajdz w necie i zobacz sam. Niektorzy wola 635 bo uwazaja ze sa bardziej funkcjinalne, ale niestety tylko do mp3 bo jak chcesz juz pod komputer czy wieze to ciezko. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agraf Napisano 12 lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 lutego 2007 No wlasnie, zaleta tych 635 jest to, ze sie nie placza. Generalnie wszystko fajnie, dobre sluchawki tylko ciekawy jestem czy ta smycz sie brudzi. Jest biala i skoro jest z plecionki to jak z czyszczeniem jej? Jak to sie sprawdza w praktyce? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefir Napisano 13 lutego 2007 Udostępnij Napisano 13 lutego 2007 Oj agraf, w praktyce jest tak, ze to wszystko zalezy jak sluchasz. Jezeli wolisz odtwarzacz w kieszeni to wybierz 630, a jak chcesz na smyczy nosic to 635. Kazda opcja jest dobra i za kazdym razem dzwiek bedzie idealny Co do brudzenia, to gdzie ty chodzisz po kominach? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karp Napisano 28 lutego 2007 Udostępnij Napisano 28 lutego 2007 Nie brudzi się- mam ją i nie ma problemów żeby przejechać wilgotną szmatką (tylko delikatnie) ep-635 są the best.. naprawdę- uwierz mi na słowo, bo byle syfu to ja nie chcę! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agraf Napisano 4 marca 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 marca 2007 No wlasnie kupilem ep-635 i teraz je sprawdzam w domciu i wypadaja niezle. Znakomite sluchaweczki do odtwarzacza mp3. W koncu udalo mi sie na nie uzbierac. Dziekuje za pomoc i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefir Napisano 6 marca 2007 Udostępnij Napisano 6 marca 2007 Prosze bardzo, znajomy tez sobie kupil ep630, jak go nie widzialem nigdy w sluchawkach to teraz biega w nich non stop. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts