Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam...
Jestem nowym użytkownikiem forum. Mam pytanie do osób które posiadają zestaw kina domowego Jamo S606 co myślicie o tym zestawie tzn. jak gra w stereo i kinie domowym mój typ muzyki ( rock, pop,trochę techno), tak prawdę mówiąc to więcej będę używał ich do kina domowego 60% kino 40% muzyka. Jeszcze jedno istotne myślę pytanko to zestaw ten będzie napędzany Yamaha DSP AX761 i co myślicie o Jamo plus Yamaha idą w parze ze sobą. Chodzi mi o dynamiczne brzmienie w kinie domowym z mocnymi efektami wiecie o co chodzi icon_smile.gif Proszę o wszelkie informacje na temat mego pytania za co bardzo wszystkim dziękuje i pozdrawiam bogdanben...
Napisano
Cytat

Jeszcze jedno istotne myślę pytanko to zestaw ten będzie napędzany Yamaha DSP AX761 i co myślicie o Jamo plus Yamaha idą w parze ze sobą. Chodzi mi o dynamiczne brzmienie w kinie domowym z mocnymi efektami wiecie o co chodzi icon_smile.gif

Posiadany przez Ciebie amplituner to dość ceniony model Yamahy odpowiednik RX-V661 o ile się nie mylę.
Yamaha ma dość ostre brzmienie i ja bym polecał kolumny tego samego producenta.
Ale sam mam wzmacniacz Yamahy AX-496+kolunny Jamo i mi to brzmienie odpowiada.