kombor Napisano 17 marca 2014 Udostępnij Napisano 17 marca 2014 Szukam amplitunera do tego właśnie kina domowego. Zastanawiałem się nad nowym Denonem avr x500 ale wątpię, żeby był on lepszy od jakiś używek w tej cenie. Mianowicie mój budżet to maksymalnie 1000 zł ale wolałbym się zamknąć w 900. Co polecacie? Jestem kompletnie zielony w tym temacie więc ciężko mi coś wybrać, dzięki z góry Chciałbym dodać, że sam jestem muzykiem, muzyki słucham bardzo dużo i słuch mam dość wrażliwy więc też nie chcę kupić pierwszego lepszego gówna które znajdę tylko chcę, żeby był to dobry wybór, nawet za tę cenę. Dlatego jestem w stanie zdecydować się na używkę, taniej, a lepszy sprzęt.Denon avr x500?HARMAN/KARDON AVR247 ? http://allegro.pl/amplituner-harman-kardon...4062389571.htmlHarman Kardon AVR255 ? http://allegro.pl/harman-kardon-avr255-i4059154865.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potpourri Napisano 17 marca 2014 Udostępnij Napisano 17 marca 2014 Harman ma dobre brzmienie, spójrz też na nowsze modele ale już z 3D itd, może Ci się przyda, jak nie to modele z 2 na przedzie będą lepsze w stereo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kombor Napisano 17 marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 marca 2014 Nowsze modele kosztują niestety więcej ;/ Mam tylko taki budżet jaki napisałem. Myślisz, że które rozwiązanie byłoby najrozsądniejsze? Zresztą kurcze nawet nie wiem do końca na co patrzeć, które nowsze, mówię nie znam się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potpourri Napisano 21 marca 2014 Udostępnij Napisano 21 marca 2014 Poszukaj HK980, HK3390, HK3490 to wychodzące modele i można dobrze trafić cenę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts