djuxinsky Napisano 24 kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2014 Witam, jestem tu nowy. Mam następujący problem - posiadam kino domowe składające się z amplitunera hk avr 360, divik BDP 10, kolumny 5.1 marki KEF, subek KEF, problem polega na tym, że podczas ogladania TV mam przegłosy przede wszystkim jak oglądam po cichu, gdy włączam divika nie ma z niczym problemu. Polsat cyfrowy mam podłączony do amplitunera za pomocą opticala, wymieniałem na nowy i nic, zmieniałem gniazda i nadal nic może ktoś spotkał się z taką przypadłością, liczę że ktoś mi pomoże i z góry dziękujęPozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potpourri Napisano 28 kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2014 Możesz rozjaśnić co rozumiesz przez skoki głośności, przegłosy i kiedy to dokładnie występuje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts