doro94 Napisano 16 maja 2014 Udostępnij Napisano 16 maja 2014 Witam, mam problem z podłączeniem słuchawek Razer Tiamat 7.1We wspomnianej w tytule karcie dźwiękowej mam następujące wejścia:- mic 1,- mic 2,- Line In,-Front Out /Headphones Out,- Rear Out/Side Right,-Center/Subwoofer/Side left,-Optical Out.Podczas gdy nowo zakupione słuchawki mają następujące Jacki:-wyjście słuchawkowe,-mikrofon, -głośnik przedni,-głośnik środkowy niskotonowy- tylny głośnik surround- boczny głośnik surroundMój problem polega na tym, że nie wiem jak je podłączyć do karty dźwiękowej, ponieważ w karcie wejścia są podzielone na: tył z prawą stroną oraz środek z subwooferem i lewą stroną, a słuchawki osobno wydzielają lewą i prawą stronę jako głośnik boczny. W sprawach sprzętowych jestem raczej laikiem i nie potrafię dojść do logicznego rozwiązania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts