xmusicx Napisano 25 maja 2014 Udostępnij Napisano 25 maja 2014 witam jestem nowy na forum mam pytanie jakie głosniki i wzmacniacz wykozystac do kolumn estradowych.myślałem nad zestawem samochodzowy i wzmacnaczem też z samochodu.http://allegro.pl/boschmann-mega-zestaw-20...4220476194.htmlporsze o szybka odpowiedz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 25 maja 2014 Udostępnij Napisano 25 maja 2014 Witam.Pytanie bardzo ogólne, nie wiem czy ktoś Ci udzieli tutaj odpowiedzi. Nie wiadomo co chcesz tym nagłaśniać. I dlaczego chcesz wykorzystać głośniki samochodowe, masz skrzynie i chcesz zmienić głośniki, czy chcesz zbudować je od nowa ? Dlaczego nie szukasz w sprzęcie estradowym ?Nawet w cenie tych głośników samochodowych kupisz używane estradówki. http://allegro.pl/naglosnienie-kolumny-122...mp;price_to=300 [ Nagłośnienie estradowe ]Może nie będą najwyższych lotów, ale z takimi samochodówkami to raczej nie poszalejesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmusicx Napisano 25 maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 maja 2014 no wiec tak beda grały na domówkach mam gotowa skrzynie i 400zl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 25 maja 2014 Udostępnij Napisano 25 maja 2014 To niezła łupanka się szykuje .Nie pomogę w budowie kolumn z głośników samochodowych. Ogólnie uważam, ze nie jest to dobry pomysł. Myślę, że lepiej będzie jak wydasz te pieniądze na coś używanego. Mniejsze ryzyko zjarania tego wszystkiego, tym bardziej, że się na tym nie znasz. I piszesz, że masz skrzynię, czyli jedną sztukę ? Może pomyśl nad kolumną aktywną, wtedy masz wzmacniacz z głowy. To chyba najlepsze rozwiązanie na domówki w Twoim przypadku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts