Toolip Napisano 26 czerwca 2014 Napisano 26 czerwca 2014 Witam ponownie po 2-miesięcznej przerwie - trochę chorowałem, więc poprzedni temat (Odtwarzacz Sony HAP-S1) potraktowałem nieco po macoszemu...W międzyczasie stałem się posiadaczem wzmacniacza Pioneer A-30, z zakupem kolumn wstrzymałem się, ponieważ miałem nieco inne zmartwienia Póki co, używam swoich dotychczasowych Magnatów, które w obecnym, mniejszym pomieszczeniu przytłaczają nieco basem (buczeniem wręcz) - i tak miałem zamiar się ich pozbyć. Wypatrzyłem coś takiego, trochę mnie "wyprostowaliście" i przestało mi zależeć na tym białym :http://www.prono.com.pl/produkt-kolumna-sw...-6-0-50799.htmlbyły/są (bo mam kontakt telefoniczny) do kupienia na allegro za połowę ceny katalogowej.Czy ktoś z forumowiczów może powiedzieć mi coś więcej na temat tych podstawkowców, tej firmy (Swans) - niestety bardzo mało miarodajnej informacji jest na jej temat. Większość dostępnych tekstów brzmi, jak sponsorowane. Odniosłem też wrażenie, jakby firma ta wycofywała się z rynku.Pozdrawiam,TL Odpisz, cytując
Recommended Posts