Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam ponownie po 2-miesięcznej przerwie - trochę chorowałem, więc poprzedni temat (Odtwarzacz Sony HAP-S1) potraktowałem nieco po macoszemu...
W międzyczasie stałem się posiadaczem wzmacniacza Pioneer A-30, z zakupem kolumn wstrzymałem się, ponieważ miałem nieco inne zmartwienia icon_wink.gif Póki co, używam swoich dotychczasowych Magnatów, które w obecnym, mniejszym pomieszczeniu przytłaczają nieco basem (buczeniem wręcz) - i tak miałem zamiar się ich pozbyć. Wypatrzyłem coś takiego, trochę mnie "wyprostowaliście" i przestało mi zależeć na tym białym icon_smile.gif :

http://www.prono.com.pl/produkt-kolumna-sw...-6-0-50799.html

były/są (bo mam kontakt telefoniczny) do kupienia na allegro za połowę ceny katalogowej.
Czy ktoś z forumowiczów może powiedzieć mi coś więcej na temat tych podstawkowców, tej firmy (Swans) - niestety bardzo mało miarodajnej informacji jest na jej temat. Większość dostępnych tekstów brzmi, jak sponsorowane. Odniosłem też wrażenie, jakby firma ta wycofywała się z rynku.
Pozdrawiam,
TL