mapo Napisano 11 marca 2008 Udostępnij Napisano 11 marca 2008 WitamBardzo proszę o propozcje sprzetu, ktry później mógłbym odsłuchać.Chciałbym zakupić wzmacniacz i kolumny podstawkowe. Na razie źródłem będzie PC z Kartą dźwiękowąDzieki temu będe mógł zakupić lepszy zestaw a za jakiś czas odtwarzacz CDSłucham różnej muzyki od rocka po klasykę. Liczy się dla mnie brzmienie dynamiczne, ale niezbyt ostre, takie bardziej kulturalne jednak nadające sie do szybszej muzyZ informacji jakie uzyskałem czytając zakładke TESTY biorąc pod uwagę mój budżet tj max 4000marki, o których słyszałem to m.iDenonNadRotelYamahaB&WDaliWarfedallCzekam na propozycje wraz z modelami, których powienienem posłuchaćz góry dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 11 marca 2008 Udostępnij Napisano 11 marca 2008 Jak brzmienie niezbyt ostre to NAD. Uściślij nowe czy używane klocki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapo Napisano 11 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 marca 2008 Dzięki za szybką odpowiedźRaczej nowe bo nie znam się na tyle żeby kupić bez przetestowaniaNad, czytałem w zakładce Testy o jakimś tanim modelu, mam pytanie nie za ostro to znaczy, że szybszej muzy nie posłucham. Jakie kolumny mógłbym do tego zastosować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 11 marca 2008 Udostępnij Napisano 11 marca 2008 Jako wzmacniacz proponowałbym ten.http://www.allegro.pl/item327164283_nad_c3...n_szczecin.htmlJeśli chodzi o kolumny ? Sam nie wiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts