randy Napisano 12 lipca 2014 Napisano 12 lipca 2014 witam jakiś czas temu z waszą pomocą kupiłem zestaw stereo z którego jestem bardzo zadowolony. mój kuzyn któremu chwaliłem się swoich zestawem tez zapragnął kupić sobie jakieś kolumny, tylko nie ma to być stereo o kino domowe. budżet mały. upatrzył sobie zestaw 5.0 TAGA HARMONY TAV-606 i ampli PIONEER VSX-323.sub od tagi jak byliśmy na odsłuchu nam się nie spodobał. teraz są 3 opcje. magnat 202 , BOSTON ACOUSTICS CS SUB10 II ( polecił go salon gdzie ja kupowałem swój zestaw i dali fajną cene) i Polk Audio PSW110 ( tego suba polecił sprzedawca w rtv agd mówiać że to wspaniały sub, z głośnikiem porównywalnym z modelami za 4 tys i sam ma taki u siebie z kinem za 10 tys i jes suuper). co doradzacie ? przyznam że ja bym brał bostona ale poczekam na wasze opinie jeszcze.kurde tak pozatym ta taga harmony 606 gra całkiem całkiem. w porównaniu do moich jbl gra inaczej ale nie wiem czy gorze, a jest połowę tańsza ;/ Odpisz, cytując
randy Napisano 12 lipca 2014 Autor Napisano 12 lipca 2014 dodam jeszcze że pomieszczenie ma wymiary 6x4 z otwartą kuchnią 4x3. zastosowanie ? 40% konsola, 40% 20 % muzyka - muzyka będzie odtwarzana często, ale jako tło np jak szwagierka będzie obiad przygotowywać, czy podczas pracy z papierzyskami kuzyna w salonie. Odpisz, cytując
Recommended Posts