dziadu Napisano 13 marca 2008 Udostępnij Napisano 13 marca 2008 WitamTak samo jak jestem nowy w waszej spolecznosci tak samo z dziedziny audio jestem lajkiem..Zastanawiam sie nad modernizacja swojego sprzetu grajacego...myslalem nad amplitunerem ale po przeczytaniu postow..stwierdzam ze bede uzywal sprzetu glownie do sluchania muzyki wiec chcialbym postawic na wzmacnicz...teraz mam stary amplituner Radmora...i dwie kolumny tonsil suprima 100W 8Ohm....chcialem kupic jakis wzmacniacz Technica...ale teraz zastanawiam sie czy nie wybrac czegos Onkyo lub denona...nie koniecznie musialby byc to sprzet nowy..ale napewno nie jakis przedpotopowy Z gory dziekuje za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 13 marca 2008 Udostępnij Napisano 13 marca 2008 Zeby Ci pomoc, bedziemy potrzebowali troche wiecej informacji - jakie pomieszczenie (metraz) ?- jakiej sluchasz muzyki ?- jaki przewidywany budzet ?- jakie masz źródło ?- chcesz kupic tylko wzmacniacz ? czy moze interesuje Ciebie wymiana calego sprzetu,btw jesli wzmacniacz to na pewno nie technics Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadu Napisano 13 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 marca 2008 ....no wiec tak...merarz - ok 20m2 interesowaloby mnie wymienienie wzmacniacza i zakup odtwarzacza cd do tego kolumny narazie chcialbym zostawicmuzyka jaka najczesciej z nich leci to rock,alternatywa,metalfinanse jezeli mowimy o wzmacniaczu i cd to ok 1000zl Z gory dziekiPS: narazie amplituner mam podlaczony do karty SB Live Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 13 marca 2008 Udostępnij Napisano 13 marca 2008 Onkyo bez trudu znajdziesz na Allegro w tej chwili są;http://www.allegro.pl/item325068999_wzmacn...i_rarytas_.htmlhttp://www.allegro.pl/item320994127_piekny...del_okazja.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadu Napisano 13 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 marca 2008 ..dzieki za propozycje...te ktore juz padlyi mam nadzieje jeszcze padna a cd-audio? polecacie takze firmy onkyo czy jakis inny ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 13 marca 2008 Udostępnij Napisano 13 marca 2008 CD proponuje np SONY CDP 227 esd po tuningu. Mozna dostac za okolo 400zl. Kasuje CD do 3 kzl (nowy) Trzeba pamietac, ze nie kazdy model nadaje sie pod tuning, ten jest swietny. 227 esd jest na dwoch kosciach TDA1541, jako budzetowka po tuningu super CD. Bedziesz zachwycony Co do wzmaka hmm... Rozgladnij sie za KODA KDA261. Wzmak ten po tuningu (lacznie jakies 400 zl) zagra bardzo dobrze !Naprawde mocna koncowka. Po tuningu gra przyjemnie i dynamicznie. Przed tuningiem slabo Trzeba wiedziec co z nim zrobic. Gdybys dorwal taki nietunigowany model moge dac namiary na osobe ktora robila taki tuning dla mojego znajomego. Propozycje moze nie typowe, ale bylbys zaskoczony jak to moze zagrac ! Jest tylko jeden problem, trzeba by tego poszukac. Moze nie byc latwo, ale warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts