wujek_stunt Napisano 19 marca 2008 Udostępnij Napisano 19 marca 2008 Witam,zamierzam kupic głośniki 5.1 i przymierzałem się do Logitecha z-5500 ale może proponujecie coś innego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sev Napisano 19 marca 2008 Udostępnij Napisano 19 marca 2008 No ma znajomy tego logitecha i jest bardzo zadowolony... z tego co wiem siedział 2 tyg na sieci i szukał Logitech z-5500 vs reszta w tej cenie..Ale ile gustów tyle opinii..Ja słuchałem tego zestawu i wg mnie wszystko OK. (grało to w pokoju 16 m2)Nigdy nie interesowało mnie PC Audio, więc ode mnie taka bardzo ogólnikowa odpowiedź... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_stunt Napisano 21 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 marca 2008 czy mogę jeszcze liczyć na jakies info? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 26 marca 2008 Udostępnij Napisano 26 marca 2008 Z 5500 nie mają konkurencji dla siebie w takiej cenie. Możesz kupić tańsze głośniki, ale gorsze i tu wybór jest spory, Logi G51 albo CREATIVE INSPIRE 5700, lub jeszcze inne. Możesz też kupić zesta amplitunera 5.1 i zestawu kolumn z subem np Koda, ale to już wydatek 1700-2000zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts