moka1116 Napisano 19 listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 listopada 2014 Witam , znalazłem taką oto stronkę , czy możecie mi powiedzieć co z nią jest nie tak i dlaczego kest tak tanio ??www.cheapbeatstore.compozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry7 Napisano 21 listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 listopada 2014 zadnego adresu, smierdzi walkiem na kilometr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piosch Napisano 21 listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 listopada 2014 Cytat zadnego adresu, smierdzi walkiem na kilometr Zgadzam się. Dodatkowo jedyna opcja kontaktu to albo formularz, albo "Contact us: outletonlineservercenter@gmail.com". Nie wydaje mi się, że dobrze to wygląda patrząc na sklep, który teoretycznie zajmuje się handlem na skalę globalną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faarizamar Napisano 16 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2015 Jeśli chodzi o to, czy słuchawki mają być otwarte/zamknięte, nie robi mi to aż tak dużej różnicy, choć nie ukrywam, że preferowałbym zamknięte. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tab-tab Napisano 29 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2015 może jakieś powystawowe, używki albo prefabrykowane... Zawsze mozna maila napisać albo i zamówić, jeśli jest opcja płatności przy odbiorze. Dłużej bym się zastanawiał czy na pewno beatsy warto kupować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts