Freak7f Napisano 8 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2014 Posiadam amplituner Yamaha-HTR 4066 czy ktos zna sposob zeby podlaczyc smartfon/android poprzez airplay/dlna/wifi generalnie bezprzewodowa w tej samej sieci wifi i odtwarzac muzyke z serwisu deezer bezposrednio na kinie domowym. Yamaha w swojej aplikacji do sterowania sprzetem AV controller ma dedykowany dostep do serwisu spotyfi. Jednak mam telefon u pomaranczowych a oni nie licza mi transmisji danych tylko dla deezera jest bez limitu, a w podrozy jest niezastapiony. Zalezy mi zeby byl to deezer. Moze istnieje jakas prosta aplikacja niewymagajaca roota lub urzadzenie dodatkowe. Chetnie postawie komus piwo, niekoniecznie wirtulne za konstruktywa pomoc przy rozwiazaniu problemu. Duzo juz czasu stracilem zeby to rozwiazac. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estek Napisano 17 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem " świeżak jestem "Nie wystarczyłby Adapter MHL + tablet lub smartfon + wifi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts