michalwronki Napisano 14 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2014 witam...chcialbym sprzedac kino domowe...w sklad ktorego wchodza YAMAHA RX V1900 (czarna) , BD S671 (czarny) , SATELITY MAESTRO II 60 (czarne), glosnik centralny MISSION M3C2i (wisnia) , SUBWOOFER AKTYWNY SUB 9.1 DUAL (czarny).... amplituner i BD w stanie idealnym ( nie mam ich za dlugo), satelitki delikatnie przetarte maskownice (ale na prawde nie widac) sprzedaje, poniewaz mam dosc bawienia sie w kino domowe, uderzam w zestaw STEREO. Mam oryginalny kartony do AMPLITUNERA , DO MISSION M3C2i jak i do BD. CENA JAKA BY MNIE INTERESOWALA TO 3.500 ZL. ZAINTERESOWANYM MOGE WYSLAC FOTKI NA E-MAILkom 506 219 259 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 21 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 nie aktualne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts