madith Napisano 20 lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 lutego 2015 Witam Was serdecznie,Zwracam się do Was z zapytaniem bo zachodzę w głowę, przeszukuję internet i nie mogę poradzić sobie ze znalezieniem odpowiedniego sprzętu.Szukam słuchawek bezprzewodowych, które będę miał podłączone do PC oraz konsoli PS4 w taki sposób, żebym nie musiał nurkować pod biurko lub za szafkę.Chciałbym mieć możliwość słuchania + prowadzenia rozmów zarówno na PC jak i na konsoli - całkowicie bezprzewodowo.Czy jest to wykonalne ?Na PC często rozmawiam na skype, prawie zawsze siedzę na teamspeak'u. Na PS4 też zawsze gram ze znajomymi więc komunikacja głosowa musi być.Czy byłby ktoś w stanie pomóc mi rozwiązać ten problem ?PozdrawiamPiotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2015 Te które działają z PC mogę nie działać z nową konsolą, także podaję tylko do ps3/ps4.Trochę drogie ale opinie mają bardzo dobre.http://allegro.pl/sony-official-wireless-s...5250445975.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIKOLAJWROC2810 Napisano 9 lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 lipca 2015 Ja ostatnio miałam takie słuchawki, ale tylko z radiem i możliwością włożenia karty SD. Nie kosztowały drogo, ale miały, jak na tą cenę, zaskakująco dobry dźwięk i strasznie długo trzymała bateria:-) byłam zachwycona:-) nie zawsze niska cena oznacza słabszą jakość... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts