pudipudiopvideo Napisano 10 marca 2015 Udostępnij Napisano 10 marca 2015 Witamotóż posiadam zestaw kina domowego samsung ht-tx500... dziś pierwszy raz podłączyłem go do telewizora, włączyłem dvd film leci dźwięk jest ale tylko w formie 2.1 a zestaw jest 5.1... po dłuższej chwili próbowania klikania czegokolwiek osiągnąłem "3.1" czyli działały fronty centrala i subwoofer ale po dalszej próbie uzyskania 5.1 wróciłem znów na 2.1 wszystko działa i jest podłączone prawidłowo... jak obudzić cały zestaw do życia?? i czy da się mieć 5.1 przez aux bez funkcji w telefonie??P.S. nie mam instrukcji obsługi a wygooglowałem tylko wersję angielską gdzie kompletnie nie mogę odnaleźć rozwiązania mojego problemu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatka12 Napisano 10 marca 2015 Udostępnij Napisano 10 marca 2015 Cytat Witamotóż posiadam zestaw kina domowego samsung ht-tx500... dziś pierwszy raz podłączyłem go do telewizora, włączyłem dvd film leci dźwięk jest ale tylko w formie 2.1 a zestaw jest 5.1... po dłuższej chwili próbowania klikania czegokolwiek osiągnąłem "3.1" czyli działały fronty centrala i subwoofer ale po dalszej próbie uzyskania 5.1 wróciłem znów na 2.1... jak obudzić cały zestaw do życia?? i czy da się mieć 5.1 przez aux bez funkcji w telefonie??P.S. nie mam instrukcji obsługi a wygooglowałem tylko wersję angielską gdzie kompletnie nie mogę odnaleźć rozwiązania mojego problemu Mam ten sam problem masakra Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99lukasz99@poczta.onet.pl Napisano 20 marca 2015 Udostępnij Napisano 20 marca 2015 Przede wszystkim samsung to nie kino , tylko złom , a po drugie może napisałbyś jakim kablem są podłączone ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts