Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Cześć,
testowalem w sklepie sluchawki Bose Quiet Comfort 25 i... coz, zakochalem sie w redukcji hałasu, ale nie stac mnie na ten model. Szukam alternatywy - jakie inne (znacznie) tansze sluchawki z redukcja halasu polecilibyscie? Oprocz redukcji halasu i dobrej izolacji od otoczenia zalezy mi na ergonomii (zeby byly wygodne na duzej glowie i nie meczyly przy dluzszym noszeniu) no i na dzwieku oczywiscie, ale nie mam superczulego ucha icon_wink.gif

1) Poki co najciekawsze wydają mi sie Snab Overtone HS-ANC41M, tym bardziej ze mozna je kupic za tylko 200 zl - polecacie? Czy mikrofon i te funkcje odbierania, poglasniania dzialaja z telefonem z androidem? Boje sie przede wszystkim tego, ze podobno pałąk nie jest zbyt duzy i moze uciskac oraz ze jest w nich goraco w cieplejsze dni (?). Jak ma się sprawa z szumem gdy nie słucha się muzyki?

2) Inne w dość dobrej cenie to Asus Vulcan ANC - co o nich sądzicie? Wyglądają średnio, ale jeśli miałyby dobrze działać...

3) GEAR4 GP01nc - ktoś sprawdzał to coś? icon_wink.gif

Czy da sie sluchawki Snab, Harman, Kruger Matz wyprobowac w jakims sklepie w Warszawie?

dziekuje bardzo!

P.S. Pytanie "poboczne" - czy kabel, którym chciałbym przedłużyć słuchawki i podłączyć do karty dźwiękowej lub głośnika komputerowego słyszalnie obniża jakość dźwięku?
  • 4 months later...
Napisano
Ze Snab'em nie miałem przyjemności, ale AudioTechnica robi w tym temacie robotę. Miałem okazję przetestować podczas lotu na wakacje, i powiem Ci że jest WOW! Idąc tym tropem liczę że Snab równie dobrze rozwiązał tę kwestię, bo nie ukrywajmy cena o niebo przyjemniejsza icon_smile.gif
  • 1 month later...
Napisano
Brak odpowiedzi na inne Twoje pytania dokładnie z ps. dot. przedłużenia kabla 3,5mm - jeżeli jest to dobrej jakości, dobrze ekranowany kabel to nie będzie problemu. Osobiście mam jack-jack od Melodiki. Trochę wysoki kołnierz we wtyku co może stanowić problem przy podłączaniu do tel szczególnie z coverem.