piotani Napisano 21 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2015 Witam serdecznieBardzo proszę o poradę w kwestii wyboru do kupna odtwarzacza audio CD Sony. A mianowicie : Który według was jako zorientowanych w tej kwestii .uznał by za lepszy wybór pod względem opłacalności zakupu .jeżeli chodzi o jakość wykonania jak i dźwięku i niezawodności w działaniu.CD Sony CDP 990czy SONY CDP-897lubCD Sony CDP-XB920QSBardzo dziękuję za fachową poradę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGosciwit84 Napisano 25 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2015 SONY CDP-897 czytając różne opinie, nawet zajrzałem na zagraniczne fora to ludzie najbardziej ten polecają mi on też się wydaję w miarę najrozsądniejszym wyborem. Będzie to dla Ciebie na pewno dobra opcja. Musisz go sobie kupić i to bez zbędnego owijania w bawełnę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGosciwit84 Napisano 25 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2015 SONY CDP-897 czytając różne opinie, nawet zajrzałem na zagraniczne fora to ludzie najbardziej ten polecają mi on też się wydaję w miarę najrozsądniejszym wyborem. Będzie to dla Ciebie na pewno dobra opcja. Musisz go sobie kupić i to bez zbędnego owijania w bawełnę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts