mk76 Napisano 16 września 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 września 2015 Zrobiłem test połączeń i wyszło mi że hdmi, toslink i coaxial brzmią w sumie tak samo (są baardzo drobne niuanse), natomiast przez chinch dźwięk jest trochę za ostry na górze i taki trochę bardziej plastikowy, ale troszkę jakby szersza scena jest. Niestety, tak jak pisałem wcześniej kable są nie najtańsze z marketów, ale też niewiele lepsze więc nie wiem czy są miarodajne do końca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk76 Napisano 19 września 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 września 2015 Niestety, moja wiedza o kablach głośnikowych jest b. mała a temat jest dość obszerny jak się okazało. Wytypowałem kilka kabli, których opisy, recenzje znalazłem w necie:W przypadku bi-ampingu do sekcji wysokotonowej:- Chord Carnival Silverscreen- QED Ruby Anniversary Evolutiondo sekcji niskotonowej:- Real Cable TDC-300- Chord Odyssey 2- Real Cable BM250Bez bi-ampingu wybrałem- Atlas Cables Hyper 1,5- Ultralink Matrix 2 MTP 12/10- Synergistic ResearchCzy ktoś kto miał przyjemność (lub nie) może polecić któreś z nich lub inną kombinację? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts