wisus Napisano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2015 Myślę nad zakupem używanego gramofonu Reloop RP-2000 mk3 z ogłoszenia lombardowego.Niestety opis jest bardzo skromny, a właściciel niewiele wie i nie potrafi udzielić odpowiedzi.Dlatego chciałem zapytać na forum:Czy ten sprzęt ma przedwzmacniacz? W opisach sklepowych są różne informacje (czasami z przedwzmacniaczem, a czasem bez). Czy to są różne wersje czy marne opisy? Chciałem ten gramofon podłączyć pod mikrowierzę, która nie ma wejścia PHONO. (zamiast CD)Czy to dobry wybór? Cena ok 250 - 300zł.Oczywiście pomijam stan sprzętu, bo to byłoby sprawdzone przez kogoś na miejscu przed zakupem, ale chciałbym wcześniej wiedzieć czy warto się tym interesować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamaDama Napisano 18 września 2015 Udostępnij Napisano 18 września 2015 RP2000mk3 raczej nie ma wbudowanego pre więc pozostaje dokupienie zewnętrznego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts