mk76 Napisano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2015 Przeszukując przepastny internet znalazłem coś takiego FooKo PC Box.Co wy uważacie? Czy to rzeczywiście może być dobra jakość z takiego miniPC? Jestem bardzo sceptyczny co do urządzeń opartych na androidzie a tu pełnoprawny Windows 8 i możliwość odtwarzania przez foobar2000 i wysłania dźwięku przez usb (ASIO, Wasapi). Kurcze, takiego czegoś szukałem od dawna (a teraz chwilowy brak funduszy zarezerwowanych na inne rzeczy).Jakie są wasze opinie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk76 Napisano 2 września 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 września 2015 Popcorn Hour A-500 PROZnalazłem jeszcze taką propozycję, póki co na papierze prezentuje się nieźle (jak na moje potrzeby upchania odtwarzacza audio-video z naciskiem na dobre audio). Oczywiście zanim się nie posłucha to ciężko coś powiedzieć, ale czy ten dac w nim użyty (ESS SABRE Audio DAC, ES9018K2M) jest dobrej jakości czy tylko marketing? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts