Tiger Napisano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2015 Zanim dowiem sie, że mogę w tej cenie kupić dużo lepsze słuchawki, powiem że po prostu przedłużam abonament w telefonie, telefony mają lekko mówiąc do kitu, jedyne co zatrzymało na chwile moje oko to te słuchawki. Którę z nich są lepsze? Za Studio musze zapłacić 100 zł więcej, maja jakis akumulator, którego ja osobiście nie potrzebuję. A jak jest z jakością dźwięku? Najczęściej słucham na smartfonie, raz na ruski rok podłączam słuchawki do gramofonu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2015 Baterie służą do aktywnego wyciszania otoczenia (szumu) - przydatne kiedy słucha się np w autobusie.Studio mają też większe poduszki przez co wpada Ci w nie całe ucho. Dźwiękowo jak dla mnie wypadają tak samo dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts