Sonic Napisano 25 października 2015 Udostępnij Napisano 25 października 2015 Witam wszystkich,Szukam sprzętu stereo:Budżet: 9000zł.Gatunki muzyczne których słucham: metal, grunge, rock itp.Gusta: lekko podbite niskie i wysokie tony, analityczne brzmienie, szybki (odseparowany) i mocny bas (czytaj dobra perkusja), nieco wyeksponowana i przejrzysta góraKubatura pomieszczenia: 20m2 - raczej kolumny podstawkoweŹródło: wyłącznie płyty CDWzmacniacz: raczej tranzystorowyZ tego co dotychczas słuchałem to zwycieża zdecydowanie:Marantz 6005 CD + WzmacniaczJamo C103 (4000zł) (subiektywnie podoba mi się bardziej od sluchanego studio 16 hertz (4500zł) i Dynaudio (2700zł) - niestety nie pamiętam dokładnie modeli)Sprawa wygląda tak, że nie spieszy mi się z zakupem, chcę mięc pewnośc, że żadna ciekawa opcja (odsłuchu) mnie nie ominęła przed zakupem, dlatego będę wdzięczny za ciekawe propozycje w granicach budżetu.Z góry bardzo dziękuję za pomocpozdrawiamMarcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts