ksupel1 Napisano 29 października 2015 Udostępnij Napisano 29 października 2015 Witam,1 wątek więc witam wszystkich.Na wstępie zaznaczam że w sprawie sprzętu audio jestem zupełnie zielony.Szukam zestawu za około 1500złZestaw pewnie 2/3 filmy; 1/3 muzykaSalon z aneksem kuchennym, część "wypoczynkowa" mniej więcej w kwadracie 4m x 4m.Mam już na ścianie przeciwległej do tv otwory na 2 głośniki na wysokości ok 1.85m. Raczej skłaniałbym się ku nowemu sprzętowi, audiofilem nie jestem, no i wypadałoby wykorzystać przygotowane podczas remontu otwory na głośniki, chyba że uważacie inaczej.Tak czy owak - z góry dzięki za pomoc, w załączniku na szybko w paint'cie "rzut" pokoju. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksupel1 Napisano 17 listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2015 Ponawiam pytanie, może ktoś jednak .... ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts