ryder Napisano 22 listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 listopada 2015 Witam. Planuję zakup słuchawek nausznych, które będę wykorzystywał tylko i wyłącznie do muzyki (głównie na telefonie (jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie to Galaxy S4 i iPhone)). Muzyka jakiej będę słuchał to rap i electro. Czasami też oczywiście inne gatunki, ale na rapie i electro chciałbym się skupić. Na basie zależy mi, ale nie jakoś szczególnie bardzo. Dobrze by było jakby nawet fajny był. Słuchawki zamknięte, abym mógł używać ich w autobusie lub w innych miejscach, gdzie znajduje się sporo ludzi. Myślałem nad Sony MDR-V55 (kolega mi je polecił). Co Wy myślicie o nich? Fajnie by też było, gdyby kabel nie miał 3 metrów. 1,2m to bardzo rozsądna długość kabla według mnie. Z góry dzięki za odpowiedzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypkej Napisano 23 listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 listopada 2015 Nie myślałeś może o słuchawkach dla graczy? Bardzo dobrze wygłuszają, będą idealne do używania ich w komunikacji miejskiej Do 200zł znajdziesz coś porządnego z firmy Razer lub SteelSeries Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryder Napisano 23 listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2015 Czytałem w różnych miejscach, że nie są tak dobre do muzyki jak inne słuchawki w tym samym przedziale cenowym. Nie chciałbym brać ich pod uwagę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts