didon Napisano 17 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2015 Witam,Chciałbym zakupić sobie mini wieże bądź też głośniki 5.1 i mam problem z wyborem odpowiedniego sprzętu moje typy to:Philips FX 25 RMS[300W]Sony Mhc-Ecl77Bt RMS[470W]Panasonic SC-AKX200E RMS[400W] Logitech z906 RMS[500W]Cena do ~850plnOd razu mówię że nie mam osobnej karty dźwiękowej mam tylko tą zintegrowaną PŁYTA GŁÓWNA Asrock zh77 pro3.Nie wiem którą z tych propozycje wybrać.Moglibyście coś doradzić w tej kwestii i podać najwyżej swoje propozycje?Bardziej przychylam się w stronę mini wieżyZ góry dzięki za odpowiedzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antram Napisano 18 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2015 Witam.Poczytaj tu:http://forum.audio.com.pl/index.php?showtopic=41531Troszeczkę Ci to rozjaśni poszukiwania.Poszukaj czegoś co naprawdę dobrze zagra.Nie kupuj czegoś co tylko ładnie wygląda, kup coś co przede wszystkim dobrze gra (brzmi).Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts