Anna SD Napisano 4 stycznia 2016 Napisano 4 stycznia 2016 Witam serdecznie,na wstępie chciałabym podziękować wszystkim którzy zechcieli podzielić się swoimi informacjami/doświadczeniami w tym temacie.Jestem kompletnie zielona w tej tematyce, a chciałabym zrobić prezent mężowi (on coś nie coś wie już że się do tego przymierzam) ale chciałabym żeby spełnione były też moje wymagania:)Sprzęt ma być biały i nieduży (nie mówię o amplitunerze i odtwarzaczy blue-ray). Mamy projektor do filmów - nie mamy tv:)Przeglądałam już trochę internet i coś tam znalazłam ale nie wiem czy ok, niekiedy też proponowane zestawy są dość drogie:/Dane:przeznaczenie - filmy/muzyka 50/50% - muzyka popularna (NIE hardrock/techno/poważna)pokój z aneksem - sam pokój około 20m2zestaw musi być BIAŁY i NIE STAWIANY na podłodze - nie jakieś wielkie kolumny - z tyłu za kanapą mamy parapet długi na którym ustawimy tylne głośniczki a z przodu półka i parapet barowy.amplitunerblue-raykableCena - w zależności czy warto dokładać czy nie chciałbym zamknąć się w jak najmniejszym budżecie. Myślałam na całość wydać około 3500,00 zł.To co znalazłam:HARMAN KARDON HKTS 16lub ewentualnieHARMAN KARDON HKTS 30Wharfedale MOVIESTAR DX-1 HCPdrogie:Polk Audio TL1600 BLACKSTONEFocal Sib Pack 5.1 + BEZPRZEWODOWY Sub AirAmplituner:Yamaha Rx-V479drogie:Yamaha RX-V679Onkyo TX-NR545Blue-ray:? nie wiem jaki/ tani z marketu?znalazłam takie ale ono jest drogie..musi być takie drogie? Yamaha BD-S677Kable:coś mi ojciec mówił że powinny być lepsze niż w zestawie więc nie wiem czy kupować dodatkowo czy te z zestawu? - chowane będą pod listwy.Bardzo proszę o pomoc:) Odpisz, cytując
Recommended Posts