tomasz_gorzow #1 Napisano 17 stycznia 2016 Witam forumowiczów,Obecnie jestem użytkownikiem konfiguracji jak niżej:wzmacniacz SABA VS2160(stereo)sygnał z PC z karty creative audigy 2(wlutowany lepszej klasy wzmacniacz audio(niskoszumny)).Przyznam ze jakość dźwięku mi odpowiada, zwłaszcza pliki flac.Czasy się zmieniają pc przechodzą do lamusa, wiec szukam najlepszego(używanego) amplitunera w cenie do 3000,(tym razem min 5.1).Głównie planuję słuchać muzyki z lapka, pliki flac(mam w laptopie wyjście optyczne), + dźwięk dla filmów właśnie 5.1Co mnie interesuje:- na pierwszym miejscu stawiam jakość dźwięku.- dźwięk przynajmniej tak dobry jak dla pary (creative audigy 2 + saba vs2160),-fajnie gdyby była możliwość czytania flac bezpośrednio z pen-drive USB-wejście optyczne-pilot zdalnego sterowania-radio FM, świetnie jeśli dodatkowo dab+.Dziękuje z wszelkie porady Tomasz.Ps Gdzieś czytałem że bardzo dobrym przetwornikiem DAC jest PCM 1795, czy znacie jakieś substytuty? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach