spinacz66 Napisano 24 lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 lutego 2016 Mam podłączonego pod PC i do 34 calowej ultrapanoramy Kenwooda BDR-A7 po wymianie klocków w salonie .Pod wzmaka zestaw Genius SW5.1.6000 i zastanawiam się nad wymianą przodów na STX F-110n i C200n czy miałbym jakiś lepszy efekt(dynamiczne,przestrzenne) w kinie i gigantyczną poprawę jakości w KD względem tymi geniusami czy wymiana jest warta świeczki?w grę wchodzą tylko monitory z braku miejsca dużej mocy nie potrzebuję czy te STX dobrze będą współgrały z Kenwoodem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinacz66 Napisano 25 lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 lutego 2016 w grę wchodza jeszcze Tagi InMove5.0 które są lepsze i lepiej się zgrają http://www.polpak.com.pl/produkt/11118/Zes..._inMOVE_5.0_HGB Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinacz66 Napisano 27 lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 lutego 2016 Zakupiłem STX ale muszę czekać na zamówienie bo w sklepie STX brak jest F-110n.Mam jeszcze jedno pytanko czy warto kupić w tej cenie ten subwoofer do kina STX S-200N i czy on ma w komplecie nóżki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts