Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć nt tego wzmacniacza. oraz tego SANSUI AU-G33X Dziękuję

uzupełnię dane:
-w tej chwili używam ONKYO TX-DS575X
-zamierzam kupić Magnaty Quantum 675/677
-gramofon AUDIO-TECHNICA AT-LP120 USB
Napisano (edytowany)
Trochę poszperałem i ten RZ- 1500 to raczej nie ma sobie czym głowy zaprzątać, ale o G33X było kilka niezłych opinii. Mi chodzi głównie o to czy taki wzmacniacz stereo zaoferuje mi coś więcej niż moje Onkyo? Ewentualnie czy znajdę jakiś wzmacniacz w cenie 200-300zł co zagra mi z tymi kolumnami, a będzie lepsze stereo od Onkyo Edytowano przez RoRo
Korzystaj z funkcji "EDYTUJ" by uzupełnić/poprawić swoją wypowiedź-zamiast pisać jeden post po drugim.
Napisano
Jeśli zamierzasz słuchać muzyki, zwykle wzmacniacz będzie lepszym wyborem i wypadnie lepiej od amplitunera.

Podałeś za mało informacji aby móc cokolwiek powiedzieć, a przede wszystkim jakiej muzyki słuchasz.

Wdg. mnie do tych kolumn lepiej będzie kupić lepszy wzmacniacz, a jeśli chodzi o G33X to "nie najgorszy" sprzęt.

Ewentualnie czy znajdę jakiś wzmacniacz w cenie 200-300zł co zagra mi z tymi kolumnami, a będzie lepsze stereo od Onkyo

Wdg. mnie znajdziesz, ale najlepiej sam posłuchaj i wybierz, każdy ma inne preferencje icon_wink.gif