Marakas Napisano 9 marca 2007 Autor Napisano 9 marca 2007 Witam Mam zamiar w najbliższym czasie kupić słuchawki głównie do kompa za około 150zł Posiadam aktualnie leciwe już philips'y sbc hp200 i jestem z nich średnio zadowolony (mało dynamiczny bas i nieciekawa góra) Słuchawek używam głownie do gier (CSS) jak i również do słuchania muzy wieczorkami. Przeglądając allegro i kilka stronek o tematyce audio zastanawiam się nad SENNHEISER hd 202 i Koss Porta Pro, może ktoś się spotkał z tymi słuchawkami i czy różnica pomiędzy Koss'ami a Sennkami będzie warta tych 50 zł? Chodzi mi głownie o słuchanie z kompa (wiem że jest to słabej jakość źródło, ale staram się ostatnio ściągać flacki i mam możliwość puszczenia słuchawek przez amplituner z wieży Technics sc-eh750) A może macie jakieś inne ciekawe propozycje ? Odpisz, cytując
rafal735r Napisano 9 marca 2007 Napisano 9 marca 2007 HD202 powinny byc w sam raz. Bardzo dynamiczne. Dobre do gier itp. Odpisz, cytując
Misiek Napisano 16 marca 2007 Napisano 16 marca 2007 Jakiś czas temu kupiłem słuchaweczki HPD8 - są rewelacyjne - polecam. (bas powala na kolana;)) Odpisz, cytując
proton Napisano 19 marca 2007 Napisano 19 marca 2007 Coś z nieco innej beczki, bez zniewalającego i wszechobecnego basu, ale bardzo zrównoważone - Creative Labs Aurvana - luksusowo wykonane, ale ok. 200zł o ile dobrze kojarze. Odpisz, cytując
Recommended Posts