Multum Napisano 1 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2016 Cześć.Szukam jakiś słuchawek nausznych do 100zł. Słuchawki chciałbym wykorzystywać w domu przy komputerze oraz "w drodze". Słucham głównie heavy i power metalu, czasami wpadnie rap lub muzyka symfoniczna. Oprócz tego gram w gry. Chciałbym by słuchawki dobrze tłumiły w obie strony. Dotąd używałem superlux hd 681, jednak już są dosyć poniszczone, a poza tym bolą mnie w nich uszy (głównie chrząstki). Zastanawiałem się nad maxell retro dj i koss porta pro (te drugie bardzo podobają mi się wizualnie). Macie może jakieś inne, lepsze propozycje? Z góry dziękuję za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdwdr Napisano 3 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2016 Cytat Cześć.Szukam jakiś słuchawek nausznych do 100zł. Słuchawki chciałbym wykorzystywać w domu przy komputerze oraz "w drodze". Słucham głównie heavy i power metalu, czasami wpadnie rap lub muzyka symfoniczna. Oprócz tego gram w gry. Chciałbym by słuchawki dobrze tłumiły w obie strony. Dotąd używałem superlux hd 681, jednak już są dosyć poniszczone, a poza tym bolą mnie w nich uszy (głównie chrząstki). Zastanawiałem się nad maxell retro dj i koss porta pro (te drugie bardzo podobają mi się wizualnie). Macie może jakieś inne, lepsze propozycje? Z góry dziękuję za pomoc Poleciłbym ci SUPERLUX HD 681 EVO. Kosztują trochę ponad 100zł, ale warto dopłacić. Powinny być wygodniejsze bo to słuchawki pół-otwarte, zaś tamte były w pełni zamknięte. Jeśli nie te, to bierz te KOSSy, jest to stary, ale bardzo ceniony model. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fran_otto Napisano 20 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2016 ok pierwsza sprawa.. Koss Porta Ci się podobają? Moim zdaniem to są najbrzydsze słuchawki jakie kiedykolwiek powstały! po drugie, dobry bass jest w Beyerdynamic DTX350P i chyba na nich skup swoją uwagęewentualnie Beyerdynamic DTX501P ale one są droższe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surion Napisano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2016 Cześć. Pozwólcie, że się podepnę, aby nie tworzyć nowego tematu.Poszukuję zamkniętych słuchawek, które dobrze tłumią otoczenie, abym mógł się skupić przy pracy. Słucham mieszanki bluesa, jazzu, rocka i czasem klasycznej. Jakie słuchawki polecacie do 130zł? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts