Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Siemanko, mam problem z equalizerem w w radiu ( za 100zł xD ) w samochodzie. Mianowicie mam przycisk z naklejką "EQ", gdy go naciskam zmieniam ustawienia equalizera. W praktyce wygląda to tak, że przełączam pomiędzy gotowymi ustawieniami, mam do wyboru 6: EQ-1, EQ-2, ... , EQ-5, EQ-F. Ale nie mam pojęcia jak je rozpoznać czy coś, jedyne co zauważyłem to to, że 1 i 5 mają podkręcony bass, 2 i 4 wysokie tony, 3 jest dla frajerów bo brzmi koszmarnie, a EQ-F to prawdopodobnie ustawienia fabryczne.
No i nie wiem jak rozpoznać inne parametry, np. middle. Macie jakieś rady? Ewentualnie utwory, dzięki którym rozpoznam poszczególne parametry. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Przesyłam pozdrowienia, Piotr
  • 2 weeks later...
Napisano (edytowany)
W takim razie idz za głosem ucha xD Sluchaj tak jak Ci sie podoba najbardziej icon_wink.gif Ja tam nie korzystam z equalizera, bo wole sluchac utworow na ustawieniach takich jak zostaly nagrane, ale na slabszym sprzecie czasami mozna dopalic jakies tony. Pokombinuj po prostu, taka ma rada icon_smile.gif Edytowano przez RoRo
Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości.