becken Napisano 1 lipca 2016 Udostępnij Napisano 1 lipca 2016 Witam, planuję remont swojego pokoju, i chciałbym w związku z tym wymienić swoje stare głośniki, na coś co da większą satysfakcję ze słuchanej muzyki. Na internecie widziałem w propozycjach głośników do laptopa takie dwie opcję: - Microlab Solo 6C - Edifier R2600Czy możecie doradzić czy warto je kupować, albo co innego w podobnym budżecie można kupić?Myślę, też nad dokupieniem karty dźwiękowej, żeby nie używać zintegrowanej z laptopa, ale w tych tematach jestem łysy. Przeglądałem rankingi kart pod usb, i takie dwie mi się rzuciły w oczy: - Audiotrak Prodigy Cube Black Edition - FiiO E07K AndesCzy te wybory są w ogóle sensowne, co można zmienić, usprawnić? W sumie za cały zestaw mogłbym zapłacić 1000 - 1300 zł.Słucham metalu, także też, żeby to jakoś się komponowało z gatunkiem muzycznym.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz30 Napisano 24 lipca 2016 Udostępnij Napisano 24 lipca 2016 Polecam kartę dźwiękową ASUS Xonar U5. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts