Nagash Napisano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2016 4 miesiące temu zamówiłem sobie zawieszenie do kolumn Dali 104, nie było idealne, więc musiałem poprzycinać itd. nie gra to za dobrze. Wymiana zawieszenia w serwisie to 55zl za jeden głośnik. Opłaca mi sie może kupić te 4 głośniki, zamiast oddawać do serwisu? Jeżeli tak to jaki model polecicie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2016 Jeśli ma dobrze grać, to polecam tylko oryginalne głośniki.Jak chcesz, to napisz/zadzwoń do prawdziwego fachowca w tej dziedzinie.email : Naprawaglosnikow@o2.pl tel: 880 882 880 lub 032 298 -83-84Nie kupuj innych głośników, bo nawet takie o podobnych parametrach mogą zagrać nieprzewidywalnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts