andzaborniak Napisano 13 października 2016 Udostępnij Napisano 13 października 2016 Witam , mam problem z dźwiękiem po podłączeniu telewizora(sony 32 cale dwuletni nie pamiętam symbolu) optycznie do amplitunera (onkyo tx 8150) jest on o połowę cichszy niż przy odtworzeniu muzyki np z radia czy cd na tym samym ustawieniu głośności , jest tak samo gdy podłącze dvd, a po wpięciu pendraiwa do tv to dźwięk jest w formie pisków dlaczego tak sie dzieje? zaznacze że amplituner nie ma hdmi, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andzaborniak Napisano 15 października 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 października 2016 podłaczyłem tv do amplitunera wyjsciem słuchawkowym z tv to najlepsza opcja w tym przypadku bo przynajmniej mozna dodatkowo wyregulowac dźwięk pilotem telewizora dźwiek jest taki jak ma być, zastanawia mnie tylko to podłaczenie optyczne? no ale problem rozwiazałem i z pendraiwa też już dźwięk jest ok .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts