Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 69
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Napisano
Cytat

czyli ewidentnie była to wina karty w laptopie?

Bez najmniejszych watpliwosci...

Szumy zniknely a dzwiek super icon_smile.gif

Nawet bass sie pojawil odpowiedni mam 14 ust equalizera oraz uzytkownika wiec wszystko sie da ustawic wedlug wlasnych potrzeb.

Apropo szpitala to musze lezec dalej i wziac od razu nastepna chemie bo ta cos nie zazialala jak powinna ale poprawil sie stan narzadow itd nie jest zle jestem dobrej mysli inaczej sie nie da. W poniedzialek 3 tyg waze juz 70 kg wrrr przy 186 cm.

A kiedys wazylem 2 lata temu 92 kg i chodzilem na silke.

Takze leze dalej niestety ale dla zdrowia wszystko ...

Szanujcie zdrowie mowie Wam to najcenniejsze .
Napisano
poki co jade je calymi dniami od 10 do 24 hehe sa bardzo wygodne mega lekkie maja mieciusie poduszki a jak dam mega glosno to sasiedzi nic nie slysza praktycznie tylko jakies szmerki a ja przezywam niezla jazde bo dzwiek juz na poczatku jest super ale czekam az sie dogrzeja to napisze co i jak icon_razz.gif
Napisano
Hej.
W srode czwartek do domu. Jak Bog da icon_razz.gif Juz 4 tygodnie mam dosc !
Jak bede w domu podlacze sluchawki do wzmacniacza wlacze jakas orginalna plytke audio poslucham i dam recenzje na temat sluchawek najlepiej odslucham kilka rodzajow muzyki.
Poki co graja super na mp3 choc troche cicho a potrafia lupnac na kompie ale niestety na kompie slychac szumy bo zintegrowana karta jest kiepskiej jakosci.

Pozdrowka.
Napisano
Witam witam icon_smile.gif
Od wczoraj jestem w domku i koncu w swoim pokoiku:P

A wiec tak zdziwienie moje wielkie bo zakupilem Creative Sound blaser Audigy wsadzilem to wczoraj do kompa i puscilem muze i szok dzwiek całkiem inny niz ze zintegrowanej Ac 97 icon_biggrin.gif Szkoda ze 3 lata jechalem na integrze:/

Sluchawki tak samo pod wzmakiem z Ac 97 grały jak te za 20 zl a po opdlaczeniu karty super sprawa !!!

Nie dość że sa mega wygodne lekkie i znakomicie wytlumione to jeszcze dzwiek jest znakomity jak dla mnie poczatkujacego to sluchawki sa supcio.

Slucham drumnbass, electro i glownie hh oraz troche rocka pod kazdym rodzajem muzyki dzwiek jest krystalicznie czysty z dobrym basem srednica i gora.

W porownaniu z Dousznymi creative zen aurvana to niebo a ziemia roznica jest spora.

Po dlugim sluchaniu nie czuc ich w ogole na uszach a muza nie meczy.

Takze jestem bardzo zadowolony slucham sobie wlasnie secika ale na swoich mildtonach 150 icon_razz.gif

Pozdrawiam łukasz.
Napisano
psuje mi się potencjometr przy słuchawkach. Da się coś na to zaradzić?
Już praktycznie nie mogę go używać, a jak się przypadkowo przestawi, muszę się na nowo bawić, żeby obie słuchawki grały z jednakową głośnością...