marcin32 Napisano 25 kwietnia 2008 Napisano 25 kwietnia 2008 Panowie, jako ze jestem cienias w tych sprawach, a czytanie instrukcji po angielsku jeszcze bardziej maci mi w glowie, zwracam sie do Was o pomoc w podlaczeniu Kina Domowego. Mam zestaw kolumn jamo 606 + sub (5+1) chcialbym je podlaczyc do nizej wymienionego sprzetu zeby bylo najbardziej efektywnie, i zeby uslyszec to 5+1 a nie stereo, oto co mam:(dodam ze doradzano mi podlaczyc tuner z amplitunerem coxialem ale w tunerze takiego wejscia nie ma.... )1) TV - panasonic 42PV80 z:- 3 wejsciami HDMI- Component- Audio-in (L+R)- Audio-out (Cinch)2) tuner - Ferguson 8900HD- 1 HDMI- Component (Y, Pb, Pr) - 2x RCA (Cinch) analogowe audio (wyjscie sygnału audio-video - czerwona i biała wtyczka)- RCA (Cinch) video - wyjscie kompozytowe sygnału video- S/PDIF - cyfrowe optyczne wyjście audio3) amplituner Pionieer VSX-417- Wejście/wyjście Composite 3/1- Cyfrowe wejście audio 3 (przypisane)- Cyfrowe wejście/wyjście optyczne 1/-- Współosiowe wejście cyfrowe 2- Wejście wielokanałowe 5.1 kanałowe Odpisz, cytując
Kibic1 Napisano 26 kwietnia 2008 Napisano 26 kwietnia 2008 Amplituner z telewizorem=- Wejście/wyjście Composite 3/1Telewizor z tunerem HDMI Odpisz, cytując
Recommended Posts